OSJEČKOJ TELEVIZIJI REGIONALNA KONCESIJA NA 12 GODINA!

Odlukom Vijeća za elektroničke medije Osječka televizija dobila je koncesiju za rad na području Digitalne regije D1 koja obuhvaća Osječko - baranjsku, Vukovarsko - srijemsku i dio Brodsko posavske županije. Riječ je o 557.000 potencijalnih gledatelja kojima se signal Osječke televizije emitira s odašiljača Belje i Bornici na 21.kanalu (474 MHz) DVB-T-a.

Pročitajte više...

You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

U srijedu, 9. studenoga 2011. godine, Osječka televizija će za sve svoje vjerne gledatelje, a posebno gledatelje najgledanije emisije Osječke televizije, "Slavonsko veselje", prirediti spektakl uživo. U srijedu, 9. studenoga, od 20.00 sati, Osječka televizija imat će drugo javno snimanje emisije "Slavonsko veselje" u Hotelu Termia u Bizovcu, te će istu emitirati u redovnom terminu emisije u nedjelju, 4. prosinca 2011., od 20.30 sati.

Podsjetimo, prvo javno snimanje emisije bilo je u mjesecu lipnju ove godine. Posebnost ove emisije je ta što će svi naši vjerni gledatelji biti sudionici emisije u Hotelu Termia u Bizovcu, na velikoj, zajedničkoj veselici koju smo za njih pripremili.

Ulaznice po cijeni od 90 kuna (PDV uključen u cijenu) možete kupiti na Osječkoj televiziji, Sv. L.B. Mandića bb, Osijek.  

U cijenu ulaznice uključeno je piće dobrodošlice (aperitiv), slavonski čobanac, ograničene količine vina, mineralne vode i sokova, te gužvara. 

Napomena: Ukoliko kupujete ulaznice preko poslovnog žiro-računa tvrtke, molimo Vas da uplatite na žiro-račun Osječke televizije: 0AR d.o.o., br. 2360000-1101258763 (ZABA), poziv na broj: 26045420112. 

Za rezervacije i dodatne informacije nazovite Marketing Osječke televizije na 031/400-000. 

Dođite na "Slavonsko veselje" i veselite se s nama!

OSTV Marketing

Društvene mreže

 

Pridružite nam se na Facebook-u! Pratite OSTV na Twitter-u!